DETOX I PRIPREMA ZA LJETO… SAD!


Sunce, more… plaža. Dobra knjiga u ruci, ice caffe, čista milina. Samo svakih 10 minuta, nipošto češće, pogled skrene na preplanule vitke noge i ravne, čvrste trbuščiće u visoko izrezanim bikinijima. “Gdje sam ono stala? Aha, stranica 32… Kako bilo, one sigurno neće ni večerati. A fućkaš odmor bez dobre hrane i vina. Možda izgledaju dobro, ali sto posto i za božićnim stolom ostanu gladne. A fućkaš blagdane bez… Gdje sam ono stala? Stranica 32… ” Poznato? Ima nas još 🙋‍♀️

Ne, nije sve u savršenim nogama i trbuhu, ali, budimo poštene, osjećaj je dobar. Znamo to jer smo se vrlo vjerojatno sve katkad našle i u situaciji “dobar osjećaj!!” i u situaciji “mda… stranica 32…” Definicija tereta: ono što te opterećuje. Pa ako je tako, uklonimo to! Teret je prepreka slobodi 🎈

Vraćamo se na vitke dame s početka. Znate li kad one počinju s pripremama? Danas. Jučer. Jer rezultati se ne postižu u 2-3 tjedna prije godišnjeg. I nije romantično kao šetuckanje plažom ili sunčanje leđa u plićaku. Ali može biti zabavno i oslobađajuće.

Siječanj je fantastično doba za čišćenje organizma od nakupljenih toksina i suvišnih masnoća. Najlakše je početi kad si svega sit 😆! I zato – krenimo! Ljeto nije tako daleko kao što se čini, a nagrada će biti slatka.

Pravila nisu rigidna, dopušta se i markiranje – jer nije riječ o brzopoteznom rješenju, nego o načinu života. Nije komplicirano, a kad se naviknete, postane ugodno i prirodno.
⑴ Pijte vodu. Pomalo i često. Imajte je uvijek uz sebe, po mogućnosti u zaštićenom staklu – brzo ćete zavoljeti svoju šarenu bočicu.
⑵ Doručkujte.
⑶ Dovoljno spavajte.
⑷ Hodajte. Ne morate se znojiti u teretani niti osvajati planine, osim ako to volite, onda je obavezno! U protivnom, 30 minuta hodanja dnevno sasvim je dovoljno. Osim razgibavanja, donijet će vam puno kisika i potpuni zaokret u stilu života.
⑸ Istežite se. Naučite tijelo da ima pravo na svoj mir. Ne stresirajte ga iskakanjem iz kreveta, ono ne voli šokove. Kad otvorite oči, prvo se protegnite lijeno i polako kao mačka na suncu!
⑹ Ne večerajte nakon 20 h.
⑺ Ako uspavanom metabolizmu treba potpora, neka bude prirodna. Toplo vam preporučujemo našu omiljenu asistenticu čija snaga počiva na snazi bilja. BILJNE KAPSULE ₮₳L‖J₳ S prirodan su put do uklanjanja viška kilograma, vraćanja energije i vitalnosti tijelu.

✔Ekstrakt ploda kambodžanske garcinije (Garcinia cambogia) pomaže smanjenju apetita i taloženja masnoća
✔Ekstrakt sjemenki guarane (Paullinia cupana) pomaže smanjenju osjećaja gladi i apetita. Sastojci ekstrakta sjemenki guarane pomažu čišćenju crijeva i smanjenju simptoma upalnih crijevnih poremećaja.
✔Ekstrakt papričice jalapeño sadrži kapsaicin koji pospješuje normalan metabolizam makronutrijenata te doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi i razgradnji masnoća.
✔Ekstrakt ploda đumbira (Zingiber officinale) obiluje gingerolom, prirodnim sastojkom koji pomaže u poticanju lučenja sluzi. Time pomaže olakšati i potaknuti probavu, ublažiti nadutost i želučane tegobe. Sastojci ekstrakta đumbirova ploda korisni su i za posvjetljivanje kože, njenog zdravog sjaja, a sinergija sa C vitaminom pomaže u zaglađivanju kože i vraćanja tonusa.
Inulin doprinosi boljoj resorpciji hranjivih tvari i potiče rast zdrave crijevne flore.
Kolin doprinosi normalnom metabolizmu lipida i razgradnji kolesterola. Iako organizam može proizvesti određenu količinu kolina, da bi se zadovoljile ukupne potrebe za tim nutrijentom, potreban je i dodatan unos.
Krom doprinosi održavanju normalnih vrijednosti glukoze u krvi pri čemu pojačava djelovanje inzulina i povećava osjetljivost staničnih receptora na inzulin. Ako je razina glukoze stabilna, ona se kvalitetnije iskorištava za stvaranje energije, te se ne pretvara u masno tkivo i ne pohranjuje. Jedna od funkcija kroma u organizmu je i razgradnja masnoća, pa tako ovaj mineral u tragovima može sniziti razinu “lošeg”, LDL (low density) kolesterola te povećati koncentraciju “dobrog”, HDL (high density) kolesterola.
Usto, za krom je dokazano da usporava gubitak kalcija.

Proizvod ne sadrži šećere ni laktozu i pogodan je i za osobe koje boluju od dijabetesa.

Iskoristite SEZONSKO SNIŽENJE i neka pripreme za ljeto počnu… sad!

Nekategorizirano

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *