Upoznajte najbolji prirodni suplement za mršavljenje – TALIJU S!


DETOX I UKLANJANJE SUVIŠNIH MASNOĆA… 3, 2, 1, SAD!

Ne, o nipošto nije sve u savršenim nogama i trbuhu, ali, budimo poštene, dobar je osjećaj kad se riješimo tereta koji smo nakupile brinući brige, zapostavljajući sebe – ili iz naoko banalnog razloga kao što je sjedilački način života. I ne, vitka linija trenutačno nije naš prioritet, no briga o tijelu put je i do tjelesnog i do mentalnog zdravlja. Uza sve što nam se događa, ne treba nam još i 20, 10, ma ni suvišnih 5 kg na leđima. Na koljenima. Na zglobovima. Na samopouzdanju. Na pokretljivosti.

Kada početi? Danas. Jučer. Jer rezultati se ne postižu u 2-3 tjedna. I nije romantično kao šetuckanje plažom ili sunčanje leđa u plićaku. Ali može biti zabavno i oslobađajuće. Proljeće je fantastično doba za čišćenje organizma od nakupljenih toksina i suvišnih masnoća. Počinje sezona voća i povrća, dani postaju duži, ako i niste vani, širom otvoreni prozori i sunce popravit će raspoloženje. I zato – krenimo!

    Pravila nisu rigidna, dopušta se i markiranje – jer nije riječ o brzopoteznom rješenju, nego o načinu života. Nije komplicirano, a kad se naviknete, postane ugodno i prirodno.

⑴ Pijte vodu. Pomalo i često. Imajte je uvijek uz sebe, po mogućnosti u zaštićenom staklu – brzo ćete zavoljeti svoju šarenu bočicu.
⑵ Doručkujte.
⑶ Dovoljno spavajte.
⑷ Hodajte. To smijete. 30 minuta hodanja dnevno sasvim je dovoljno. Osim razgibavanja, donijet će vam puno kisika i potpuni zaokret u stilu života. Ako zapne, sjetite se da je dokazano da se navike, i dobre i loše, stvaraju u 7 dana. Izdržite tih sedam i više nećete moći bez svoje šetnje.
⑸ Istežite se. Naučite tijelo da ima pravo na svoj mir. Ne stresirajte ga iskakanjem iz kreveta, ono ne voli šokove. Kad otvorite oči, prvo se protegnite lijeno i polako kao mačka na suncu!
⑹ Ne večerajte nakon 20 h.


Ako uspavanom metabolizmu treba potpora, neka bude prirodna. Toplo vam preporučujemo našu omiljenu, provjerenu asistenticu čija snaga počiva na snazi bilja. BILJNE KAPSULE ₮₳L‖J₳ S prirodan su put do uklanjanja viška kilograma, vraćanja energije i vitalnosti tijelu.

Upoznajte najbolji prirodni suplement za mršavljenje TALIJU S.

 

 

✔Ekstrakt ploda kambodžanske garcinije (Garcinia cambogia) pomaže smanjenju apetita i taloženja masnoća
✔Ekstrakt sjemenki guarane (Paullinia cupana) pomaže smanjenju osjećaja gladi i apetita. Sastojci ekstrakta sjemenki guarane pomažu čišćenju crijeva i smanjenju simptoma upalnih crijevnih poremećaja.
✔Ekstrakt papričice jalapeño sadrži kapsaicin koji pospješuje normalan metabolizam makronutrijenata te doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi i razgradnji masnoća.
✔Ekstrakt ploda đumbira (Zingiber officinale) obiluje gingerolom, prirodnim sastojkom koji pomaže u poticanju lučenja sluzi. Time pomaže olakšati i potaknuti probavu, ublažiti nadutost i želučane tegobe. Sastojci ekstrakta đumbirova ploda korisni su i za posvjetljivanje kože, njenog zdravog sjaja, a sinergija sa C vitaminom pomaže u zaglađivanju kože i vraćanja tonusa.
Inulin doprinosi boljoj resorpciji hranjivih tvari i potiče rast zdrave crijevne flore.
Kolin doprinosi normalnom metabolizmu lipida i razgradnji kolesterola. Iako organizam može proizvesti određenu količinu kolina, da bi se zadovoljile ukupne potrebe za tim nutrijentom, potreban je i dodatan unos.
Krom doprinosi održavanju normalnih vrijednosti glukoze u krvi pri čemu pojačava djelovanje inzulina i povećava osjetljivost staničnih receptora na inzulin. Ako je razina glukoze stabilna, ona se kvalitetnije iskorištava za stvaranje energije, te se ne pretvara u masno tkivo i ne pohranjuje. Jedna od funkcija kroma u organizmu je i razgradnja masnoća, pa tako ovaj mineral u tragovima može sniziti razinu “lošeg”, LDL (low density) kolesterola te povećati koncentraciju “dobrog”, HDL (high density) kolesterola.
Usto, za krom je dokazano da usporava gubitak kalcija.

   Proizvod ne sadrži šećere ni laktozu i pogodan je i za osobe koje boluju od dijabetesa.

Počnite oslobađati svoju zdravu i vitalnu sebe… sad!

Svoj prirodni biljni mix za pomoć pri održavanju vitke linije, najbolji biljni dodatak prehrani za mršavljenje, nabavite na našem Webshopu uz besplatnu dostavu i, uz kupnju, gratis suplement po izboru!

https://www.bioboutique.hr/kategorija-proizvoda/suplementi/

Nekategorizirano

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *