Zelena oaza u centru Zagreba

bioboutique

Tko smo i što Vam nudimo?

Na policama Bio Boutiquea naći ćete asove prirodne i organske ekološke kozmetike te biljne dodatke prehrani vrhunske kvalitete. Sve za higijenu i njegu tijela od glave do pete, od šampona do paste za zube, od anti-age njege do 100% prirodne mineralne šminke – sve to prema najvišim europskim standardima prirodnog i organskog.

S ljubavlju i bez žurbe u suradnji s Vama odabiremo prirodnu njegu i šminku koje će odgovarati baš i samo Vašim potrebama. Prema potrebi i želji naše će vrsne poznavateljice kože, organizma i prirodnih preparata izmjeriti količinu vlage i sebuma u koži lica i pomoći Vam u odabiru preparativnih i dekorativnih proizvoda. U skladu s našim uvjerenjem da je prirodno jedini ispravan izbor, osjećamo se odgovornima uputiti Vas u podrijetlo proizvoda: naše će stručnjakinje rado odgovoriti na sva Vaša pitanja o njihovu sastavu i djelovanju. Svaki proizvod ima svoju priču i svrhu, sva su pakiranja ekološka i svaki od preparata naš je osobni najdraži odabir. Volimo i poštujemo ljude. Čuvamo planet. Brinemo se za životinje. Obzirni smo prema svemu na Zemlji i sve što radimo prožeto je tom etikom.

 

Naši kriteriji

Pomno selektirani proizvodi proizvedeni su u EU-u prema najvišim standardima, nositelji su prestižnih certifikata (GMP, ECOCERT, COSMOS, Leaping Bunny, HALAL, HACCAP), kontrolirani u visokostandardiziranim laboratorijima i auditirani od najstrožih EU regulatornih tijela. Želimo hrvatskom tržištu omogućiti kupnju vrhunskih proizvoda kvalitete zajamčene najvišim certifikatima koji klijentima daju sigurnost, a proizvodi unapređuju zdravlje i njeguju prirodnu i jednostavnu ljepotu. Otprilike 95% asortimana sačinjavaju veganski proizvodi, a svi su proizvodi isključivo dermatološki ispitani.

 

Pouzdanost

Naš žiri predvodi dr. sc. Zvonimira Mikotić-Mihun, zaljubljenica u zdravu prehranu i prirodnu kozmetiku s bogatim iskustvom znanstvenog istraživačkog rada na području farmaceutike. Tu je i naša liječnica prirodne medicine Vanja Mihun, vrsna poznavateljica ljudskog organizma i njegovih specifičnih stanja koja traže specifičnu njegu. U odabiru preparata konzultiramo se s renomiranim liječnicima, dermatolozima, pedijatrima, stomatolozima… koji su zadobili naše povjerenje. S ponosom i odgovorno možemo reći da se ubrajamo u 2% prodajnih mjesta na kojima je dostupna uistinu najviša europska kvaliteta ovakve vrste asortimana. Želimo da Hrvatska ide ukorak s visokorazvijenim svijetom u kojem se poštuje i njeguje primjena certificiranih proizvoda, a napušta kozmetika koja sadrži toksične kemikalije i ostale štetne sastojke.

bioboutique

 

Individualni pristup

Bio Boutique je mjesto na kojem proizvode prije odluke o kupnji uz stručnu pomoć možete isprobati na koži, odabrati adekvatnu njegu lica, tijela i kose te nijansu i teksturu mineralne šminke koja najviše odgovara baš Vašoj koži, osobnosti i stilu, sve uz vodstvo i savjete profesionalne vizažistice i liječnice prirodne medicine.

Moguć je i posjet Bio Boutiqueu uz najavu, kako bismo se posvetili samo Vama i zajedno odabrali ono što je najbolje samo i baš za Vas.

Čekamo Vas u Ilici 64 i na našem webshopu. Trebate savjet pri odabiru? Pišite nam na https://www.bioboutique.hr/kontakt/ ili u inbox na Fb-u! Volimo razgovarati! #piši #zovi #tkopitaneskita

Photo: Ana Manzin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *