Upoznajte nas

Upoznajte nas

Na policama Bio Boutiquea naći ćete asove prirodne i organske ekološke kozmetike te biljne dodatke prehrani vrhunske kvalitete.

S ljubavlju i bez žurbe u suradnji s Vama odabiremo proizvode koji će odgovarati baš i samo Vašim potrebama. Prema potrebi i želji naše će vrsne poznavateljice kože, organizma i prirodnih preparata izmjeriti količinu vlage i sebuma u koži lica i pomoći Vam u odabiru preparativnih i dekorativnih proizvoda. U skladu s našim uvjerenjem da je prirodno jedini ispravan izbor, osjećamo se odgovornima uputiti Vas u podrijetlo proizvoda: naše će stručnjakinje rado odgovoriti na sva Vaša pitanja o njihovu sastavu i djelovanju. Svaki proizvod ima svoju priču i svrhu, sva su pakiranja ekološka i svaki od preparata naš je osobni najdraži odabir. Volimo i poštujemo ljude. Čuvamo planet. Brinemo se za životinje. Obzirni smo prema svemu na Zemlji i sve što radimo prožeto je tom etikom.

Pomno selektirani proizvodi proizvedeni su u EU-u prema najvišim standardima, nositelji su prestižnih certifikata (GMP, ECOCERT, COSMOS, Leaping Bunny, HALAL, HACCAP), kontrolirani u visokostandardiziranim laboratorijima i auditirani od najstrožih EU regulatornih tijela. Želimo hrvatskom tržištu omogućiti kupnju vrhunskih proizvoda kvalitete zajamčene najvišim certifikatima koji klijentima daju sigurnost, a proizvodi unapređuju zdravlje i njeguju prirodnu i jednostavnu ljepotu. Otprilike 95% asortimana sačinjavaju veganski proizvodi.

Naš žiri predvodi dr. sc. Zvonimira Mikotić-Mihun, zaljubljenica u zdravu prehranu i prirodnu kozmetiku s bogatim iskustvom znanstvenog istraživačkog rada na području farmaceutike. Tu je i naša liječnica prirodne medicine Vanja Mihun, vrsna poznavateljica ljudskog organizma i njegovih specifičnih stanja koja traže specifičnu njegu. U odabiru preparata konzultiramo se s renomiranim liječnicima, dermatolozima, pedijatrima, stomatolozima… koji su zadobili naše povjerenje. S ponosom i odgovorno možemo reći da se ubrajamo u 2% prodajnih mjesta na kojima je dostupna uistinu najviša europska kvaliteta ovakve vrste asortimana.

Bio Boutique je mjesto u kojem proizvode prije odluke o kupnji možete isprobati na koži, uz stručnu pomoć odabrati vrstu organske njege te nijansu i teksturu mineralne šminke koja najviše odgovara baš Vašoj koži, osobnosti i stilu, sve uz vodstvo i savjete profesionalne vizažistice i liječnice prirodne medicine.

Želimo da Hrvatska ide ukorak s visokorazvijenim svijetom u kojem se poštuje i njeguje primjena certificiranih proizvoda, a napušta kozmetika koja sadrži toksične kemikalije i ostale štetne sastojke.

Moguć je i posjet Bio Boutiqueu uz najavu, kako bismo se posvetili samo Vama i zajedno odabrali ono što je najbolje samo i baš za Vas.

Vaš Bio Boutique tim