Iskre i smijeh na Organici 💚


Cure naše!!! 💖

Cure, da. Djevojke, djevojčice, mlade dame… I opet ste nam uljepšale produženi aktivni vikend 😘. Bilo nas je svih dobi, osobnosti, iskustava, potreba, želja… I sve smo bile djevojčice, i sve smo bile tim u spoznaji da su naša divna tijela dragocjena kuća duši koja u njima stanuje, da imamo pravo, dužnost, zapravo, održati ih zdravima, vitalnima i lijepima. Da želimo ostati zdrave i njegovane i slobodne u njima, da ne trebamo umjetne nadomjestke, nego se u zrcalu svakog jutra želimo osmjehnuti svojem najljepšem prirodnom Ja💚. Da ljepota i zdravlje ne bi trebali biti povlastica, nego naše prirodno stanje. Da nismo pohlepne ni razmažene kad kao mlade mame ili ne više mlade mame ili ničije mame, nego samo svoje, svoje, svoje, zauvijek svoje, osjećamo duboku, istinsku potrebu da same sebi budemo lijepe i drage, da nema te haljine koja bi od nas bila ljepša, da nema tog godišnjeg doba koje bi nas sputalo, da nema tog trenutka u kojem ne zaslužujemo biti svjesne sebe, da naš dodir biljci, djetetu, životinji, bližnjemu – bude dar. Da ne skrivamo ruke jer više nisu kakve su bile, da ne spuštamo pogled zbog kilograma viška, da ne hvatamo krajičkom oka njezine kovrče ili duge trepavice. Da budemo točno to što jesmo, neponovljive i nezamjenjive. Da poput žena koje su prije dvije tisuće godina uzimale ono najbolje od Prirode i te meleme velikodušno poklanjale sebi, da i mi baš tako, s punim pravom, biramo najbolje u tom čarobnom ritualu izranjanja Žene u nama. Mi ne tražimo pomoć 😂. Mi se odmaramo od prekopavanja polica. Nismo u potrazi. Ne strahujemo od starenja, ono je prirodno i obogaćuje. Mi Prirodu spajamo s Prirodom. Moje je tijelo od Prirode i neka ga samo Priroda dodiruje. Da, plest ću svoje pletenice i kad se zagrnem šalom, on će reći – nitko ne zamahuje šalom kao ona. Nosit ću svoje prstenje, mazati svoje usne. Ronit ću duboko i smijati se grleno. Neću se bojati Sunca, dopustit ću mu da mi miluje kožu i daruje joj bakreni sjaj. Birat ću čipku ili bakin pamuk, onako kako mi je u tom času najdraže. Ostavljat ću svoje otiske u snijegu. Igrati se kosom. Ležati na travi. Moje će dijete pamtiti moj miris.

Prirodno, nježno, blagotvorno. Dijelimo s Vama ono što smo otkrile, isprobale i u što smo se zaljubile.💜

Bile ste tako slatke! Neke su nam dotrčale s posla, neke se lagano došetale da upotpune dan darom za sebe, mamu, sestru, kćer… Neke željne odmora, neke naspavane i raspričane – i svaka je svojom energijom dodala novu boju našem danu na Sajmu. Neke su slučajno naletjele na šareni štand i otkrile “baš to!”. A neke su došle s konkretnim problemom pa smo udružile snage i pronašle pravu kombinaciju. Svima Vam se unaprijed radujemo, iščekujemo povratne informacije, veselimo se ponovnom susretu, dođite nam, nazovite nas da čujemo rezultate! 🎈🥂

Zbog ovakvog iskustva poželimo da se sajmovi nižu cijelu godinu. Uvijek se nekako dogodi da spontano razmijenimo crtice iz života, trenutke duge ili kratke koji su ostavili tragove i na tijelu. Divno je bilo čuti feedback jedne od naših novijih klijentica, ooodavno punoljetne djevojčice 😉, koja oštećenja kože uzrokovana vanjskim faktorom, klimatskim, uspijeva brisati našim Mirati miksom. Zajedno smo se smijale kad je jedna druga dama ostala u pozitivnom šoku nakon nanošenja Face Washa💧 i kreme🍯 na nadlanice. Učinak je bio trenutačan i razlika tolika da smo sve prasnule u smijeh…👀😍✨

Pa naša prelijepa crvenokosa slučajna posjetiteljica kojoj su minerali Lily Loloa napokon priuštili make-up kakav je oduvijek željela pa nikako i nikako 🤦‍♀️😂… Sve do jednom 💚!

Pa cure koje su vrisnule na sjajila LL. Da, da, da… I spremamo toga još! 😉

Razveselile ste nas Vi, Vaši klinci, Vaši mali lajavci🐕💙, muževi koji su strpljivo čekali🤷‍♂️ dok mi ne zaokružimo priču (ne znamo jeste li ih sustavno pripremale ili podmitile, u svakom slučaju, momci, orden za strpljenje 🥇🥋!!

Cure. Skratit ćemo priču. Život nam je dan da ga živimo, trenuci su tu da bi bili naši. Mi smo si stvari pojednostavile.

Zdrava. Prirodna. Lijepa. Ne fermam ništa što mi šteti i što mi oduzima vrijeme.⛱🛁🌅🌎✈🏝🏕🏞🏖🏜🌈❄🏍🚿🍉🌰🌽🍍🍓🥦🌲☘⛸🎿🎳⚽🐕🐾⛷👨‍👨‍👧‍👦👣

Vole Vas cure iz BB-a.

p.s. Na fotki je Polena. S našom maskarom 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *